onsdag 27 januari 2010

Arbete och längtan efter värme..


Tog denna bild den sista dagen på min och Manges resa till Venezuela. Där är vi ute och seglar med en härlig snubbe från Wales som sålt allt han har för att kunna segla omkring i karibien året om. Han försörjer sig på att ta med turister ut på segelturer och dyk och snorkelexkursioner. Mycket trevligt! Mange glömde sjösjuketabletterna på rumemt och fick därför hålla sig sysselsatt med att styra under större delen av dagen för att inte må ännu sämre.... Så bilden är arbete i dubbelbemärkelse, vilket är temat för tisdagstemat denna veckan!

Sådana här kyliga dagar längtar man verkligen till somamren och värmen....I måndags fick vi hacka loss båten i jobbet för att komma loss från hamnen. Dessutom fick en bogserbåt komma och "trycka" oss loss....Sådana problem har man inte i Venezuela....

4 kommentarer:

  1. En härlig sommarbild, men kan inte ha varit kul att ha glömt sjösjuketabletterna. Gick bra i alla fall ser det ut som.
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Ser väl inte så där väldigt ansträngande ut, men det gjorde väl inte min bild heller. En snygg bild på en härlig miljö var det ändå.

    SvaraRadera
  3. Hoppas att han tyckte att det var ett behagligt arbete - du tror inte att han glömde tabletterna med flit? ;-)

    SvaraRadera