måndag 23 november 2009

Mys i Söderköping

Helgen har inneburit massa trevligheter, vilket var skönt efter en lååååång vecka. Manges bror fyllde 30 år vilket firades med restaurangbesök på Manana, underbar tapasrestaurang! Dessutom had ejag börjat fredagseftermiddagen med en välbehövt frisörbesök, så nu är jag tillbaka i axellångt uppklippt frisyr, lite busigare och härligare än vara rakt ned.... Så skönt med salongen med ansiktsmassage under schamponeringen och sedan massa god frukt och te under klippningen. fredagskänsla absolut! Sedan blev den en uppstarts-öl på Bishop arms innan restaurangbesöket.

På lördagen bar det av till Söderköping och syrrans familj. Äntligen! Vi bakade lussekatter, åt god mat och busade med lillkillen! Eftersom solen sken denna dag fick vi passa på att vara ute en lång stund, promenad och bus kring hinderbanan i närheten. Som alltid är ett sådant charmtroll, det var verkligen grabbarna som var favoriterna denna gång, Mange och pappa Pär. Men ibland var allt moster Emma rätt så skoj också, speciellt att leka jage á la Frankenstein-look =)

Besöket avslutades med ett besök på Våffelmakeriet i Norrköping, Smultronställets nya vinterhak! Sicka våfflor, både klassiska och matvåfflor. Jag åt våffla med fetaoströra med oliver, serranoskinka, melon, ruccola m.m. Sedan blevd et naturligtvis en klassisk med sylt och grädde också....pom pom pom.... Men det kändes skönt att sitta en lååång stund på cafét efetrsom regnet bara öste ned utanför.

Hur har ni haft det i helgen?

4 kommentarer:

  1. Vilka underbara bilder du tagit, Emma!

    Gillar den sista väldigt skarpt.

    SvaraRadera
  2. Oj - det där lät allt gott! Vilka våfflor!

    SvaraRadera
  3. Mmmm, smaskens!

    Vad kul att du är med min tävling! Och tack för att följer den också... klart att du får tre lotter!

    Kram,
    Lena

    SvaraRadera
  4. Matvåffla är ju hur gott som helst! mmmm mumma!

    Ser ju ut som ni har haft en superhelg! Gött!

    kram
    Karin

    SvaraRadera