torsdag 4 februari 2010

Se upp i backen!

Igår var det dags för en företagsaktivitet, skidåkning i Ulricehamn. Alla anställda var medbjudna med respektive. Trots dålig uppslutning så var det 5 st glad skidåkare som kl 16.30 begav sig Österut, mot Ulricehamn. Liften öppnade 18.00 och stängde 21.30. Snön vräkte ned, men vad gör det? Glada i hågen hyrdes skidor och off we went! Vad härligt det var att åka skidor, och det blev lite käk också i form av grillade korvar m. bröd. Visst smakar det som bäst, när man är utomhus och riktigt hungrig? På grund av all snö som vräkte ned så vågade man inte ta fram sin egna kameran, utan det fick bli jobbets vattentåliga apparat. Jag är den flinande männsikan med gröna atomic.skidor. Så här glada kan man vara i Ulricehamn =)... Jag bjuder på nördigheten ;)

Så idag är man något trött men nöjd! Och det blir bara bättra...för ikväll vankas Thåström på Liserbergshallen. Kan det bli något annat än superbra?

3 kommentarer:

  1. Det ser härligt ut syster yster! Får ta mig en tur dit nästa vinter då om det är lika mkt snö som nu.
    Vet du att på baksidan går snön upp till våra fönster. Jag skojar inte och överdriver inte. Ofattbart egentligen när man inte är van vid de mängderna.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Låter som om livet ler just nu! Härligt!

    SvaraRadera
  3. Härligt med skidåkning! En vinter som denna behöver man ju inte åka så långt för o få åka utför heller! Gött!

    kram kram

    SvaraRadera