lördag 12 september 2009

Lördagens konstaterande



Bara för att vals är en superenkel dans betyder inte det att alla kan dansa.....




Lingonsylt räknas som grönsak i brist på annats för att uppfylla tallriksmodellen




Ett glas vin förlänger livet, för man kan bli fnittrig, och är man fnittrig så är man glad och är man glad så lever man länge! Dock är vin inte bra för allergiker....vinallergiker, check!




Pannkakor är alltid gott, på gammalt hederligt vis, med smör och röd sylt!




Har man en gång lärt sig cykla så kan man det....Sant, förvisso, men att hålla jämna steg med Mange i skogen över trixiga (för mig och kompisen T i alla fall) stenar och rötter, är inte en dans på rosor! Fast det är kul, de gånger man klarar saker man inte trodde om sig själv.... Så efter 2 mil i skogen känner jag och T betydligt mer lugna inför cykeldelen på multisportstävlingen.. Dock har jag fått nys om att tävlingen innehåller ett "äventyrsmoment", vilket består i att repellera sig nedför en klippa....CHEEZUZ! Men allt går med ett gott humör... =)




Kvällens sista utmaning består i att tillreda hemmagjorda falafel....Kan bli hur bra som helst, eller hur dåligt som helst!




Dessutom kan man konstatera att paraply som klarar kraven för bröllopsfotografering inte är särskilt billiga, samt att mineralsmink inte kan appliceras med vanlig pensel, nähä.....? Vad göra....? Jo köpa pensel á 400 kr.....kändes sådär.....



Kväll i Kålltorp....lugnet sprider sig...

2 kommentarer:

  1. Vad roligt du skriver syrran :-) tror ni kommer fixa utmaningen galant. Kanske kan ta mig ner till gbg och titta (eller vart var det nu igen?). Hoppas falafelmakandet gick bra.
    Många kramar från lillasyster

    SvaraRadera
  2. Tittar bara snabbt in och säger hej... Läser ikapp en annan dag!
    Kram Kristina (Sindyrella)

    SvaraRadera