Jag, Mange, vännen M och så bröderna J och L dök upp för att lära sig den ädla konsten, tunnbrödsbakeri. Mycket kavlande, knådande och stekande blir det...Men väl värt varenda timme. Som M sa: "det är tur att jag fått smaka året innan, annars hade jag aldrig orkat med detta..." ett givet offer med andra ord! Det är rätt taktiken för att få hjälp med detta heldagsprojekt. Som tur är hade vi halvtidsfika med lussebullar och glögg, MUMS!
Hela äventyret avslutades med en lammgryta som förberetts innan, som vi bara värmde på, och tunnbröd till, såklart! Trots att vi gav våra medhjälpare en hel del påsar, så har vi 14 påsar i frysen med tunnbröd, härligt. Nu kan julen komma!'
Va mysigt med tunnbrödsbak! Det är HELT klart värt allt besvär!
SvaraRaderakram
Karin
Hembakat tunnbröd - mums! Men ni gräddar det på spisen inte, i ugn?
SvaraRaderaMums vad gott ser ut =)
SvaraRadera